Etabler deg i fylkeshovedstaden!

Bli en del av mangfoldet: Butikk, restaurant, kontor, tjenestenæring, kultur, offentlig etat

Etablere virksomhet i Arendal sentrum?


 

Arendal sentrum har attraktive lokaler egnet for forretnings-/ serveringsvirksomheter i 1. etg og gode nærings-cluster og kontorlokaler i bygårder egnet til f.eks. Co-Works, helse, kommunikasjonsbyråer, kreative miljø, arktitekter, regnskap, advokater m.m.

Byen er populært som etableringsområde, blant annet pga tilgjengelighet ifht offentlige kommunikasjon, god parkeringskapasitet, bredt handels-, restaurant og opplevelses- og trenings/helstilbud. Kulturhus, rådhus, fylkeshus, gründersenter og kunnskapshavn er plassert i sentrum.

Er du på jakt etter lokaler for din virksomhet? Ønsker du å investere i sentrumseiendommer/bygårder? Arendal By AS er gjerne sparringspartner i søket på rette lokaler for din virksomhet og formidler kontakt til byens gårdeiere.

Næringslokaler til leie/ salg/ oversikt næringsarealer: Se gårdeierinfo under – kontakt den enkelte da ikke alt ligger på nett.

Gründere/etablerere: Lyst til å starte opp, trenger du liten eller stor plass? Her er noen nyttige lenker til råd& tips, kurser og co-worksmiljøer: Gründerweb      Co-Works i Arendal